Accessories

Accessories

17 Items

  1. Coffee Stencils
    List: £5.87 Save: 63%
    List: £4.89 Save: 63%
    £2.15 £1.79
  2. Tea Strainer & Stand St/St
    Stainless steel. Supplied singly.
    £3.40 £2.83
  3. Coffee Portioner Solid Wire Handle
    £7.63 £6.36
    Out of stock
  4. Olympia Mini Tea Box with Lid
    Hevea Wood
    List: £22.79 Save: 33%
    List: £18.99 Save: 33%
    £15.11 £12.59
  5. Tea Box 4 Compartment Light Wood Plastic Window - 90x335x200mm
    4 compartment. Light wood with plastic window.
    List: £28.79 Save: 33%
    List: £23.99 Save: 33%
    £19.14 £15.95
  6. San Jamar The Dome BD110 Connector Accessory
    Attach multiple Dome or Mini-Dome products together easily
    £21.43 £17.86
  7. San Jamar The Dome BD100S Snap-On Caddies (2)
    Snap on caddy accessories (2)
    £25.90 £21.58
  8. Olympia Wooden Tea Station
    Hevea Wood
    List: £35.99 Save: 23%
    List: £29.99 Save: 23%
    £27.53 £22.94
  9. San Jamar EZ-Chill B6180 Refreezable Ice Pack (6 Pack)
    Keep condiments chilled with a refreezable ice pack
    £46.76 £38.97
  10. San Jamar Mini Dome BD2002 Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 1.1L Chillable Mini Tray
    £51.47 £42.89
  11. San Jamar Mini Dome BD2003 Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 0.55L Chillable Mini tray
    £51.47 £42.89
  12. San Jamar The Dome BD4005S 4.4L Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 4.4L Chillable
    List: £85.56 Save: 13%
    List: £71.30 Save: 13%
    £73.82 £61.52
  13. San Jamar The Dome BD4006S 3.4L Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 3.4L Chillable
    List: £85.56 Save: 13%
    List: £71.30 Save: 13%
    £73.82 £61.52
  14. San Jamar The Dome BD4004 6.6L Garnish Dispenser
    All in one garnish solution.6.6L deep trays
    List: £85.56 Save: 13%
    List: £71.30 Save: 13%
    £73.82 £61.52
  15. San Jamar Dome Stacker BD400SS Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 2 mini domes.
    List: £136.80 Save: 20%
    List: £114.00 Save: 20%
    £109.06 £90.88
  16. San Jamar Dome Stacker BDS4266 Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 2 full-size domes
    List: £218.40 Save: 24%
    List: £182.00 Save: 24%
    £165.16 £137.63
  17. San Jamar Dome Stacker BDS2483NL Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 4 mini domes.
    List: £230.40 Save: 24%
    List: £192.00 Save: 24%
    £173.40 £144.50

17 Items

Accessories

If you're offering hot beverages in a buffet format, then quality accessories and storage methods are integral to smooth customers usage.

We have superb tea strainers, coffee portioners, coffee stencils and tea boxes that are perfect for your guesthouse, cafe, bed & breakfast and much more.