Deposits accepted to secure items with long lead times (typically over 4 weeks). Please contact us for further details.

Cocktail Accessories

Cocktail Accessories

16 Items

  1. Paper Parasols Mixed Colour (Pack 144)
    Mixed colours. Quantity: 144
    List: £4.55 Save: 15%
    List: £3.79 Save: 15%
    £3.83 £3.19
  2. Prism Sticks Clear (Pack 1000)
    Pack quantity: 1000
    List: £13.19 Save: 7%
    List: £10.99 Save: 7%
    £12.17 £10.14
    Out of stock
  3. Bonzer Lewis Bag
    £15.49 £12.91
  4. Bonzer Mixing Vessel
    650ml
    £18.85 £15.71
  5. San Jamar The Dome BD110 Connector Accessory
    Attach multiple Dome or Mini-Dome products together easily
    £19.64 £16.37
  6. San Jamar The Dome BD100S Snap-On Caddies (2)
    Snap on caddy accessories (2)
    £23.96 £19.97
  7. Bonzer Lewis Bag
    £38.09 £31.74
  8. San Jamar EZ-Chill B6180 Refreezable Ice Pack (6 Pack)
    Keep condiments chilled with a refreezable ice pack
    List: £50.88 Save: 12%
    List: £42.40 Save: 12%
    £44.42 £37.02
  9. San Jamar Mini Dome BD2002 Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 1.1L Chillable Mini Tray
    List: £58.32 Save: 16%
    List: £48.60 Save: 16%
    £48.97 £40.81
  10. San Jamar Mini Dome BD2003 Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 0.55L Chillable Mini tray
    List: £58.32 Save: 16%
    List: £48.60 Save: 16%
    £48.97 £40.81
  11. San Jamar The Dome BD4005S 4.4L Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 4.4L Chillable
    List: £94.08 Save: 24%
    List: £78.40 Save: 24%
    £70.82 £59.02
  12. San Jamar The Dome BD4006S 3.4L Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 3.4L Chillable
    List: £94.08 Save: 24%
    List: £78.40 Save: 24%
    £70.82 £59.02
  13. San Jamar The Dome BD4004 6.6L Garnish Dispenser
    All in one garnish solution.6.6L deep trays
    List: £94.08 Save: 24%
    List: £78.40 Save: 24%
    £70.82 £59.02
  14. San Jamar Dome Stacker BD400SS Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 2 mini domes.
    List: £150.00 Save: 30%
    List: £125.00 Save: 30%
    £105.00 £87.50
  15. San Jamar Dome Stacker BDS4266 Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 2 full-size domes
    List: £240.00 Save: 33%
    List: £200.00 Save: 33%
    £160.00 £133.33
  16. San Jamar Dome Stacker BDS2483NL Garnish Dispenser
    All in one garnish solution. 4 mini domes.
    List: £252.00 Save: 33%
    List: £210.00 Save: 33%
    £167.33 £139.44

16 Items

Cocktail Accessories

Increase the showmanship of your drinks and cocktails with our superb range of cocktail sticks, parasols, cocktail stirrers and napkins. All high quality options are made to increase your customer drinking enjoyment.